Picture of Dan holding his child after quitting smoking

Geneesmiddelen

Jouw vastbeslotenheid om te stoppen kan op de proef worden gesteld. Lees hier hoe NiQuitin® je kan helpen om succesvol te stoppen met roken.

 

Vastbesloten om te stoppen?

Versterk je kansen om te stoppen met roken met NiQuitin®!

Wat maakt onze pleisters effectief? De NiQuitin® pleister geeft niet alleen snel nicotine af, hij geeft gedurende 24 uur een relatief constante hoeveelheid nicotine afgifte om 24 uur lang de behoefte aan een sigaret en mogelijke ontwenningsverschijnselen te verminderen.

NiQuitin® helpt je, waar je ook bent

Kies je liever niet voor een pleister, dan biedt NiQuitin® je ook nog de NiQuitin® Minilozenge om je te helpen stoppen met roken. De kleine zuigtabletjes lossen normaal gesproken in 10 minuten op in je mond waardoor je de drang naar een sigaret snel zult voelen afnemen. Of je nu in een vergadering zit, uit eten bent of in een vliegtuig zit, NiQuitin® Minilozenge helpt je te weerstaan aan de behoefte om te roken; op ieder moment van de dag en overal. Iedere sigaret die je minder rookt is een overwinning voor jezelf.

 

NiQuitin® biedt je een oplossing op maat volgens jouw behoeften

In sommige situaties kan het ook nuttig zijn om meer dan één vorm van NiQuitin® tegelijk te gebruiken. De combinatie van een transdermale pleister en een orale vorm van nicotine kan doeltreffender zijn dan het gebruik van de transdermale pleister alleen.

  • NiQuitin® Combitherapie

    NiQuitin® Combitherapie

    Gecombineerde aanpak van de afhankelijkheid

    Meer weten