Feiten over roken

Article banner

Overweeg je om te stoppen met roken
Deze feiten over roken helpen je wellicht om een besluit te nemen.

FEITEN OVER ROKEN DIE JE ZULLEN AANMOEDIGEN OM ERMEE TE STOPPEN

Untitled-4

Versterk je kans om te stoppen

Als je vastbesloten bent om direct volledig te stoppen, gebruik dan NiQuitin®Clear patch om in 3 stappen de hoeveelheid nicotine in je lichaam af te bouwen totdat je de pleisters niet meer nodig hebt. De NiQuitin®pleister geeft niet alleen snel nicotine af, hij geeft gedurende 24 uur een relatief constante hoeveelheid nicotine afgifte om 24 uur lang het intens verlangen naar een sigaret en mogelijke ontwenningsverschijnselen te verminderen.

Kies je liever niet voor een pleister, dan biedt NiQuitin® je ook nog de NiQuitin® Minilozenge om je te helpen stoppen met roken. De kleine zuigtabletjes lossen normaal gesproken in 10 minuten op in je mond waardoor je de drang naar een sigaret snel zult voelen afnemen. Het doosje van NiQuitin® Minilozenge is zo ontworpen dat het in iedere broekzak of handtas past, je kan het overal meenemen. In sommige situaties kan het ook nuttig zijn om meer dan één vorm van NiQuitin® tegelijk te gebruiken.

Combitherapie

De combinatie van een transdermale pleister en een orale vorm van nicotine kan doeltreffender zijn dan het gebruik van de transdermale pleister alleen. Als je het moeilijk vindt om de drang naar een sigaret onder controle te houden met alleen een pleister, kan je dit combineren met de NiQuitin® Minilozenges 1,5 mg. Zo kan je de plotse drang naar een sigaret opvangen. Voor de combinatietherapie wordt aanbevolen om slechts één orale vorm te gebruiken per 24 uur.