Stoppen met roken is lastig, maar NiQuitin® helpt je daarbij!

Niet alle rokers zijn hetzelfde, daarom biedt NiQuitin® verschillende manieren om je te helpen stoppen met roken. Met behulp van de Fagerström test kunt u erachter komen in hoeverre je afhankelijk bent van roken. Op deze manier kunnen we je begeleiden in het vinden van het meest geschikte NiQuitin® geneesmiddel.

Hoelang na het ontwaken rookt u uw eerste sigaret?
Hebt u moeite om niet te roken op plaatsen waar dit verboden is?
Welke sigaret zou u het moeilijkst kunnen missen?
Hoeveel sigaretten rookt u per dag?
Rookt u ’s ochtends meer dan de rest van de dag?
Rookt u als u ziek bent en het grootste deel van de dag in bed moet blijven?

Nicotinevervangende therapie,
helpt jou om te stoppen met roken

De nicotine aanwezig in de tabaksrook creëert een afhankelijk die dankzij de nicotine-vervangende therapie (NVT) verzacht kan worden.

Bij het stoppen met roken, veroorzaakt het tekort aan nicotine onaangename ontwenningsverschijnselen zoals: de drang tot roken, prikkelbaarheid, depressief gevoel, concentratie- problemen, angst, slaapproblemen, ... .

Nicotine-vervangende therapie (NVT), zoals NiQuitin®, zorgt voor de benodigde aanbreng van nicotine zonder de bijkomende nadelige effecten van het roken. Door het stapmatig verlagen van het nicotine-gehalte, ben je in staat om deze ontwenningsverschijnselen af te bouwen en uiteindelijk volledig te stoppen.

niquitin
niquitin

Deze site wordt onderhouden door Omega Pharma Belgium nv die als enige verantwoordelijke is voor de inhoud. Deze inhoud van de site is bestemd voor bezoekers uit België en G.H. Luxemburg.

Copyright © 2019 • Disclaimer